JuleSPREK ruller videre

Vi er kommet til 8. desember og 12 nye turer i JuleSPREK er åpnet. Nå er det totalt 24 turer i våre fire kommuner som kan besøkes. JuleSPREK er adventstidens svar på populære Ut i NORD som gjennomføres i sommerhalvåret. 

Sitteunderlag JuleSPREK

Flott sitteunderlag: 1. desember gikk starten for årets JuleSPREK i Kvænangen, Kåfjord, Nordreisa og Skjervøy. Kravet for å sikre seg et slikt sitteunderlag er at minst fire turmål besøkes. Hver kommune frister med 12 turer. Turene slippes gradvis, med tre nye turer hver fredag fram til jul. 

Hver fredag slippes tre nye turer i Kvænangen, Kåfjord, Nordreisa og Skjervøy. Totalt 12 turer i hver kommune. Nå er vi kommet halvveis. Kravet for å gjøre seg fortjent til JuleSPREK-sitteunderlaget er at minst fire turer besøkes fram til 5. januar.

Mens Ut i NORD har turer høyt og lavt rundt, byr JuleSPREK først og fremst på nærmiljøturer tilpasset mørketiden. JuleSPREK frister med 12 turer i hver av de fire kommunene Kvænangen, Kåfjord, Nordreisa og Skjervøy. Adventstiden er spenning og hemmeligheter. Sånn er også desemberpakken fra Nord-Troms Friluftsråd.

Så langt er disse turene klare for besøk:

Kvænangen: Jonasbekken (Burfjord), Lysløypa i Badderen, Gapahuken på Alteidet, Langberget (Burfjord), Nisseskogen i Badderen og kraftverket på Alteidet.

Kåfjord:  Bakkemo (Birtavarre), Ceállu (Manndalen), Kåfjordbergan (Olderdalen), Vikesokken (Nordmannvik), Rássijohkka (Olderdalen) og Nomedalen.

Nordreisa: Truisku (Sørkjosen), Svartvatnet (Sørkjosfjellet), Kvænnes (Storslett), Sørkjoslia, Gorosomoen (Storslett) og Saga (Storslett).

Skjervøy: Eneset (Taskebyhalvøya), Skattørfjæra, Stussnesfjellet, Seternes (Taskebyhalvøya), Finneidet og Taskebyneset (Taskebyhalvøya). 

Registrer deg som bruker og les mer om turene på vår nettside Ut i NORD


Sitteunderlaget bestilles/kjøpes HER