Les vår info ved inngangen til 2018

Jula er tilbakelagt. Fortsatt er mørketiden her. Vi har lagt bak oss en godt år for Ut i NORD. Nå starter planleggingen for neste - og målet er at Ut i NORD 2018 skal bli både større og bedre. 

Havnes

Vakre naturopplevelser: Ut i NORD frister med fysisk aktivitet og naturopplevelser på mange flotte steder, som for eksempel på Havnnes på Uløya Foto: Inger Giæver.


Nord-Troms Friluftsråd ønsker godt nyttår der vi starter året med å informere om følgende:

Krusene kommer på nyåret
Porsgrunds Porselænfabrik opplyser at krusene vil bli levert til i uke 3. Epost vil bli sendt ut så snart det er klart for henting av krusene. Mest sannsynlig blir det arrangement i alle kommunene i forbindelse med utdelingen av krusene. Mer informasjon om det kommer. 

Alle som har bestilt må huske å betale kruset før henting. Vi vet at noen glemte å bestille årets krus. Vi har bestilt noen ekstra. Du bestiller/kjøper kruset i vår nettbutikk HER.

Hvordan ønsker du Ut i NORD?
I 2017 hadde Ut i NORD 926 (338, 681) brukere som gjennomførte totalt 15.188 turer (3.986, 10.235). Tallene for 2015 og 2016 er tatt med i parentes. Målet er at årets Ut i NORD skal bli både større og bedre. Kanskje klarer vi å få med 1.000 aktive deltakere? Turer som gir flotte naturopplevelser ligger fast. Dette skal være turer både med spredning i geografi og vanskelighetsgrad. Turbeskrivelsene må bli bedre. Likeså må det på vår nettside være gode kart og gps-spor. Bedre skilting og merking er også noe vi satser på. 

For at Ut i NORD skal kunne gjennomføres slik vi ønsker trenger vi forslag til turer. Kanskje kan du tenke deg å være med i Ut i NORD-gruppa i din kommune? På skjemaet HER er det mulig å komme med forslag til nye turer. 

Nå er t-skjortene og buffene kommet
På tampen av fjoråret kom de nye t-skjortene med flott Ut i NORD-design. Disse finnes i to farger og i mange størrelser, også for barn. Fra før har vi tovet sitteunderlag og luer. Se produktene og bestill det du ønsker i vår nettbutikk HER.

Var du med på JuleSPREK?
Alle som deltok på JuleSPREK kan kjøpe vårt flotte JuleSPREK-sitteunderlag til kun kr 100,-. Kjøp HER.

Har du Ut i NORD-bilder?
Vi trenger bilder fra årets turer til bruk på nettsiden, Facebook og til brosjyrer. Gjerne turbilder med folk i aktivitet og noen med kasse og skilt som viser at det dette er en Ut i NORD-tur. Alle som sender inn bilder er med i trekningen av våre produkter t-skjorte, lue, buff, kart og sitteunderlag. Send bildene som epost i god oppløsning til post@utinord.no