Nå starter arbeidet med Ut i NORD 2018

Vi trenger forslag fra deg slik at vi kan gjøre årets Ut i NORD til den aller beste.

Ut i NORD

Hvilke turer skal være med i år - og kan du tenke deg å være med i dugnadsgjengen? 

Dette er et nyhetsbrev til alle som deltok på fjorårets Ut i NORD. Aller først litt om 2017 før det blir informasjon om Ut i NORD 2018.

Krus 2017
Nå nærmer det seg utdeling av krusene for Ut i NORD 2017. Det er ventet at de vil komme til Nord-Troms siste uka i januar. Mange har bestilt krus, men noen glemte det kanskje? Glemte du kan du fylle ut skjema på vår nettside, så fordeler vi så lenge vi har krus. Alle som har bestilt må huske å betale krusene før henting. Alle vil få epost når det er klart for henting av krusene. 

Du betaler via vår nettbutikk HER

Har du bilder?
Vi trenger bilder fra gjennomførte turer. Gjerne bilder med folk på tur og som viser at dette er turer som inngår i Ut i NORD. Alle som sender inn bilder er med i trekningen av div. flotte premier. 

Send dine bilder som til post@utinord.no

Hvilke turer ønsker du med i 2018?
Vi ønsker at Ut i NORD skal forandre seg litt fra år til år. Det gjør vi blant annet ved å skifte ut noen av turene. På den måten oppnår vi fornyelser. Vi ønsker også å forbedre oss ved å gjøre turbeskrivelsene på nettsiden bedre, få inn gps-spor, skilte og merke bedre og være enda bedre på informasjon og markedsføring. 

På vår nettside har vi lagt ut et skjema der du kan fylle ut hvilke turer du foreslår skal med i årets Ut i NORD. Har du lyst til å hjelpe til med å gjennomføre Ut i NORD, enten ved å hjelpe til med å få ut kodearkene eller være med i arbeidsgruppa i enten Kvænangen, Kåfjord, Nordreisa eller Skjervøy, så er også det en mulighet. Men du kan gjerne svare nei på dette dersom du kun ønsker å foreslå nye turer. 

Du finner vårt skjema for Ut i NORD 2018 HER

Nå har vi t-skjorte, buff og mye mer
Har du fått med deg at vi rett før jul fikk nye t-skjorter og buff med flott Ut i NORD-design. Fra før har vi også fått produsert turkart, sitteunderlag og luer i forskjellige. Se hva vi har og kjøp via vår nettbutikk HER