Dalberget

Lokker folk til fjells i Kåfjord - og til hotellweekend i Tromsø

Ut i NORD er godt i gang. Allerede er det 616 personer som er med og går på tur.

Les i nyhetsbrevet også om muligheten for å finne hotellweekend i Tromsø. Les også om produkter med Ut i NORD-design og friluftsskolene som gjennomføres etter skoleslutt. 


Artic Lyngen sjøcamp

Hva med en hotellweekend i Tromsø?

Det er stas å gå på Ut i NORD, men det å nyte ei helg i Tromsø etter at sesongen er over kan være stas det også. Arctic-Lyngen Sjøcamp har et fristende tilbud til alle dere som er med på Ut i NORD. 

Arctic-Lyngen Sjøcamp som har sin base i Djupvik ønsker å gjøre et ekstra løft for alle de 28 flotte turene fra Kåfjord som inngår i årets Ut i NORD. 

Alle som i løpet av sesongen besøker 10 eller flere av turene i Kåfjord er med trekningen av en hotellweekend i Tromsø. Du trenger ikke gjøre annet enn å gå på tur og registrere turene på utinord.no. Vi følger med og foretar trekningen etter at sesongen er over. 
Nettbutikken

Mye fint med Ut i NORD-design

Har du fått med deg at i vår nettbutikk kan du kjøpe:

T-skjorte Ut i NORD
Lue Ut i NORD
Buff i Ut i NORD
Sitteunderlag Ut i NORD

Se farger, størrelser og pris, og gjør dine bestillinger i NETTBUTIKKEN

I nettbutikken kjøper du også våre flotte turkart for Kvænangen, Kåfjord, Nordreisa og Skjervøy. Pakkepris dersom du kjøper alle fire kartene. 
Friluftsskole

Snart er det klart for sommerens friluftsskoler

Det blir friluftsskoler både i Kvænangen, Kåfjord, Nordreisa og Skjervøy ukene etter skoleslutt. Friluftsskolene er for jenter og gutter fra 10-14 år og inneholder mange forskjellige friluftslivsaktiviteter. Mer informasjon og påmelding på vår nettside utinord.no