Nå er det klart for henting av Ut i NORD-krusene

Fra fredag 18. januar er det klart for henting i alle våre medlemskommuner. 

Krus Ut i NORD 2018

Krusene kan hentes på ditt rådhus i slutten av januar. Gi beskjed hvis det passer bedre med henting i Tromsø. 

Skjervøy har allerede fått sine krus. Ta kontakt med Tone Nilsen på rådhuset (2. etg.) for henting. Også i Kåfjord er det klart for henting. Her er det servicetorget som tar seg av utdelingen. Slik er det også i Kvænangen og Nordreisa. De to har krusene klare for henting fra fredag 18. januar. 

De som ikke bor i Nord-Troms vil få krusene tilsendt i samsvar med bestillingen. Noen har bedt om å kunne hente kruset i Tromsø. Vi sender epost direkte til de det gjelder når vi har ordnet med transport til Tromsø. 

Har du forresten tips til turer som bør være med i Ut i NORD 2019? Fyll ut skjema HER


Alle produkter

Glemte du å bestille årets Ut i NORD-krus?

Vi har bestilt noen krus ekstra Kanskje du i tillegg ønsker årets krus for Ut og Plukk, eller t-skjorte, buff, lue eller sitteunderlag med Ut i NORD? Bestilling av turkart og årets JuleSPREK-sitteunderlag gjøres også i vår nettbutikk, som du finner HER.

Fantastisk at vi i år klarte å få med 1.194 deltakere som samlet gjennomførte 19.954 turer. Neste år blir det kanskje enda flere? 

Er du på jakt etter korte nærmiljøturer i jula? Husk at vi nå gjennomfører JuleSPREK med 12 turer både i Kvænangen, Kåfjord, Nordreisa og Skjervøy. Les mer om årets turer og JuleSPREK som varer fram til 6. januar, på nettsiden vår HER.

Nord-Troms Friluftsråd benytter anledningen til å ønske god jul og godt nytt år.