Her er årets Ut i NORD-krus!

Nå har vi fått årets prøvekrus. Det betyr at vi er godt i rute for å ha krusene klar for utdeling før jul. Mange har bestilt, men det er fortsatt mange som ikke har gjort det. Skyldes det en forglemmelse, eller kanskje du ikke ønsker årets Ut i NORD-krus? LES MER

Også i år blir det Ut i NORD-krus med flott motiv fra Gunn Vottestad. Som tidligere er det Porsgrund Porselænfabrik som produserer kruset.

Kravet for å gjøre seg fortjent til kruset er at minst 7 forskjellige turmål besøkes. For barn under 10 år er kravet 6 turer. Mange har allerede klart kravet. For de som fortsatt mangler noen turer er det lang tid igjen til årets sesong er over. Er du sikker på at du klarer kruskravet innen fristen 31. oktober 2019 lønner det seg å bestille kruset allerede nå. I år har vi som mål å ha krusene klar for levering i god tid før jul.

Som tidligere er det utlevering på rådhusene i Kvænangen, Kåfjord, Nordreisa og Skjervøy. De som ikke bor i noen av disse kommunene kan be om å få kruset tilsendt. i så fall kommer porto i tillegg.

Krus bestilles i vår nettbutikk HER

I nettbutikken er også mulig å kjøpe Ut og Plukk-krus (for alle i Nord-Norge som plukker bær). Vi har også disse produktene med Ut i NORD-design: t-skjorte, buff, lue, sitteunderlag, samt turkart for Nord-Troms.