Sprek utfordring for ordføreren

Årets Ut i NORD startet med at at Svein Oddvar Leiros fylte 50 år. Nord-Troms Friluftsråd benyttet anledningen til å utfordre ordføreren i Kåfjord med en ganske så spesiell bursdagsgave. På direkten i NRK Troms fikk SP-ordføreren oppfordringen om å besøke 50 forskjellige Ut i NORD-turer samme år som han runder femti. Sprekere 50-årsgave med lokal forankring er det ikke så lett å se for seg. LES MER.

50-åringen med ordførerklubba tok utfordringen på strak arm. Allerede første dag i årets jubileumssesong av den populære friluftsaktiviteten, var Leiros i gang med sin jakt på fine Ut i NORD-turer. På Facebook-gruppa "50 år og 50 turer med Svein Oddvar Leiros - Kåfjords ordfører" er det mulig å følge Leiros på hans turer i Kvænangen, Nordreisa, Skjervøy i tillegg til heimkommunen Kåfjord. Leiros lover en liten filmsnutt fra mange av turene. 

Svein Oddvar Leiros håper mange med han også tar utfordringen og blir med på det som i følge ordføreren er den beste aktiviteten i Nord-Troms for naturopplevelser og folkehelse. Du finner Facebook-gruppa her:

https://www.facebook.com/group...