JuleSPREK: Dagsturhytta på Dalberget

217
Besøk
2,97
Middels
Turbeskrivelse

En flott vandretur gjennom skogen til over skoggrensen. Fra Dalberget har du en flott utsikt over Lyngenfjorden og Lyngsalpene. På Dalberget har Nord-Troms Friluftsråd satt opp en dagsturhytte hvor du kan fyre opp i ovnen, kose deg med nista og nyte utsikten.

TA av fra E6 ved skilt "Kirkegård" i Djupvik. Bilen kan parkeres i parkering ved kirkegård. Følg skogsveien ca. 200 meter. Her vil du komme til et kryss – gå til venstre og straks etterpå til høyre på en liten sti, kan vare litt våt om det har regnet. Etter en stund og noen høydemeter kommer du til Storelva, og deretter går stien videre nordover langs elva til du kommer til noen skilt. Følg veien til høyre, skiltet «Storhaugen», du er fortsatt i skogen. Stien krysser elva og går jevnt oppover. Etter en stund vil du komme til en stikryss igjen. Følg pekere og rød merking til høyre, krysse elva igjen og gå litt opp. Snart ser du en varde som markerer Dalberget, ca 460 moh. Dagsturhytta ligger på platået rett bak varden på Dalberget.

JuleSPREK-kodearket henger på vinduet inne i hytta. Det er også en kode på turboka. Smittevern: Husk å holde 1 meters avstand i hytta.

Turen er forholdsvis enkel uten særlig bratte partier så det går greit å ha barna med!

Egnet som sykkeltur?
Nei

Er turen skiltet?
Ja

Er turen merket?
Ja

Bestill årets krus i nettbutikken

Løype på kart

Flest besøk 2020

Navn Besøk
Karl-Idar Berg 29
Lise Kristiansen 18
Torgeir Kristiansen 16
Idar Lilleberg 6
Kristoffer Øyjord 4
Beate Pedersen 3
Geir Ivar Johansen 3
stig kristoffersen 2
Sissel Marin 2
Anne Merete Fyhn 2

Besøkslogg

Dato Antall besøk
14. feb 1
13. feb 4
12. feb 1
11. feb 1
10. feb 1
09. feb 3
08. feb 1
07. feb 2
06. feb 3
05. feb 2