Nyhetsarkiv

Ut i NORD-krusene klar for henting rett før jul
Porsgrund Porselænfabrik opplyser at de tar sikte på sende krusene 29. november. Holder de avtalen betyr det at vi for første gang kan ha krusene klar for henting før jul. Mer informasjon kommer når vi vet noe mer.
Nå er årets Ut i NORD over. Etter mange påminnelser antar vi at alle som ønsker krus har fått bestilt. Dersom du glemte, så har vi bestilt noen ekstra. Vi selger disse så lenge vi har har. LES MER
Ut i NORD ble en suksess. Snart er det klart for JuleSPREK.

De første turene i Kvænangen, Kåfjord, Nordreisa og Skjervøy "åpnes" fredag 29. november. LES MER

Under 16 år og ivrig Ut i NORD-deltaker? Vinn flotte premier!

Er du mellom 0 og 16 år og har gått 6 eller flere Ut i NORD-turer i år? Da har du gjort deg fortjent til en gratis t-skjorte og kan i tillegg være med i trekningen av flotte premier! Les mer og fyll ut skjemaet innen 1. desember for å bli med.

Ut i NORD - nå også med flott refleksvest

Refleksvesten finnes i to modeller. En fra Craft spesielt egnet for trening, sammen en annen standard refleksvest som er noe rimeligere. Kjøpes i nettbutikken til Nord-Troms Friluftsråd her:

https://friluftsraad.utinord.n...

Har Ut i NORD gjort noe med deg?

Bedre helse og økt livskvalitet. Det er slik vi ønsker at Ut i NORD skal fungere. Men gjør det det? Betyr Ut i NORD noe for deg? Kanskje har du opplevd å komme i bedre form ved å dra på tur i hjemkommunen og i nabokommunene? I så fall ønsker vi å høre ifra deg. LES MER

Ut i NORD - I år med egne barnepremier

Ut i NORD-kruset er populært, men kanskje ikke så spennende for våre yngste turgåere. Derfor kan vi i år, samtidig som Ut i NORD gjennomføres for 5. gang, friste med egne premier for barn. Alle under 16 år som besøker 6 eller flere av årets Ut i NORD-turer har gjort seg fortjent til en gratis t-skjorte med Ut i NORD-design og kan i tillegg vinne flotte premier. LES MER.