JuleSPREK: Kjølen, Oksfjordhamn

47
Besøk
1,0
km en vei
Under 250m
moh.
62
høydemeter
Enkel Trugetur Gåtur Skitur
Turbeskrivelse

Alternativ 1: Ta av fra E6 ca. 400 meter før du kommer til Oksfjordhamn ved skilt merket "Nyheim". Følg Buktaveien og sving til høyre ved skiltet "Kirkegård". Følg veien til kirkegård/gravlund og parker her. Se etter Ut i NORD- og JuleSPREK-startskilt til venstre for gjerdet. Stien går innover bjørkeskogen ved enden av kirkegården. Stien er merket med reflekser hengt i trærne, men med forholdsvis lang avstand mellom refleksene. Følg stien, etterhvert en bredere sti/trasé. Følg denne skrått mot venstre langs kjølen til du kommer til Ut i NORD-kasse og JuleSPREK kode. Skilt henger på en stolpe ved postkassa, sammen med Ut i Nord skiltet. God tur, og husk hodelykt!

Ønsker du en lengre tur? 
Alternativ 2: Parker og start ved oppvekstsenteret i Okrsfjord og kryss gamlebrua. Følg veien sørover mot Buktavegen, og gå inn på bred sti/snøskuterløypa. Følg traseen til snøskuterløypa til det høyeste punktet og ta av til høyre. Her er det ikke oppkjørt og det kan være lurt å bruke ski eller truger. Følg stien/høyden fram til målet ved postkassa.

På denne turen har du Oksfjordvannet på ene siden og fjorden på andre siden. Langs kjølen har du vid utsikt til Oksfjordhamn og fjellene rundt. Du ser blant annet til Nuovasgaisa, Gjøvarden og Kågen. Det er også flere skytegroper mellom stien og fjorden fra annen verdenskrig.

Kontaktperson
Tor Martin Nilsen
95132561

Egnet som sykkeltur?
Nei

Er turen skiltet?
Ja

Er turen merket?
Ja

Bestill årets krus i nettbutikken

Løype på kart

Last ned GPS-fil

Flest besøk 2022

Navn Besøk
Bent G. Solvang 2
Lina Olsen 1
Terje Bolstad 1
Tom-Kjetil Hansen 1
Tor Martin Nilsen 1
Tone Torsteinsen 1
John-Eivind Olaisen 1
Inger-Lill Løkås Pedersen 1
Alma Josefsen 1
Wenche Lise Johansen 1

Besøkslogg

Dato Antall besøk
11. mar 1
04. feb 2
03. feb 1
20. jan 2
18. jan 1
15. jan 1
07. jan 2
04. jan 1
01. jan 1
29. des 2